Bog & idéGunilla Nötesjö

Bøger skrevet af Gunilla Nötesjö

Læs mere om Gunilla Nötesjö
1 produkter
1 produkter
Adfærdsproblemer hos anbragte unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Adfærdsproblemer hos anbragte ungeCarina Moen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Adfærdsproblemer hos anbragte unge

Mere om Gunilla Nötesjö

Gunilla Nötesjö har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Adfærdsproblemer hos anbragte unge". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Adfærdsproblemer hos anbragte unge" af Gunilla Nötesjö

"Adfærdsproblemer hos anbragte unge" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nötesjö, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gunilla Nötesjö