Bog & idéGunilla Svensmark

Bøger skrevet af Gunilla Svensmark

Læs mere om Gunilla Svensmark
1 produkter
1 produkter
Kald og profession
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kald og professionGunilla Svensmark
273,86 DKK
Hardback
(1)
Kald og profession

Mere om Gunilla Svensmark

Du kan kun købe en enkelt bog af Gunilla Svensmark her hos Bog & idé. Det er "Kald og profession". Det er FADL´s Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kald og profession" af Gunilla Svensmark

Det er muligt at købe Gunilla Svensmarks "Kald og profession" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL´s Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Svensmark, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gunilla Svensmark