Bog & idéGunnar Colbjørnsen Aakvaag

Bøger skrevet af Gunnar Colbjørnsen Aakvaag

Læs mere om Gunnar Colbjørnsen Aakvaag
2 produkter
2 produkter
Socialpsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialpsykologiInger Glavind Bo
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser

Mere om Gunnar Colbjørnsen Aakvaag

Der findes en del bøger skrevet af Gunnar Colbjørnsen Aakvaag online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Aakvaags bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hverdagslivets følelser" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gunnar Colbjørnsen Aakvaag

Gunnar Colbjørnsen Aakvaag har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Gunnar Colbjørnsen Aakvaag kan købes i samtlige formater. Aakvaags bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunnar Colbjørnsen Aakvaags "Hverdagslivets følelser"

"Hverdagslivets følelser" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Gunnar Colbjørnsen Aakvaag "Socialpsykologi"

"Socialpsykologi" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Colbjørnsen Aakvaag