Bog & idéGunnar Jakobsen m.fl.

Bøger skrevet af Gunnar Jakobsen m.fl.

Læs mere om Gunnar Jakobsen m.fl.
2 produkter
2 produkter
Tommerup Keramiske Værksted I-II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tommerup Keramiske Værksted I-IIGunnar Jakobsen m.fl.
406,66 DKK
Indbundet
(1)
Tommerup Keramiske Værksted I-II
Tommerup Ceramic Workcenter II
Tommerup Ceramic Workcenter IIGunnar Jakobsen m.fl.
489,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Tommerup Ceramic Workcenter II

Mere om Gunnar Jakobsen m.fl.

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Gunnar Jakobsen m.fl.. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har m.fl.s nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Gunnar Jakobsen m.fl.s bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tommerup Ceramic Workcenter II" udgivet af Wunderbuch - "Tommerup keramiske værksted" udgivet af Wunderbuch¤CLAY Keramikmuseum Danmark

Mere om Gunnar Jakobsen m.fl.s bøger

Du kan købe to bøger af Gunnar Jakobsen m.fl. her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Gunnar Jakobsen m.fl. kommer i udvalgte formater. m.fl.s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tommerup Ceramic Workcenter II" af Gunnar Jakobsen m.fl.

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra m.fl., kan du godt glæde dig. Det er Wunderbuch, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Tommerup keramiske værksted" af Gunnar Jakobsen m.fl.

Det er muligt at købe Gunnar Jakobsen m.fl.s "Tommerup keramiske værksted" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Wunderbuch¤CLAY Keramikmuseum Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Jakobsen m.fl.