Bog & idéGunnar Jakobsen

Bøger skrevet af Gunnar Jakobsen

Læs mere om Gunnar Jakobsen
3 produkter
3 produkter
Saxbo og Nathalie Krebs
Saxbo og Nathalie KrebsAnders Uhrskov
499,95 DKK
Indbundet
(2)
Saxbo og Nathalie Krebs
Tommerup Keramiske Værksted I-II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tommerup Keramiske Værksted I-IIGunnar Jakobsen m.fl.
406,66 DKK
Indbundet
(1)
Tommerup Keramiske Værksted I-II
Tommerup Ceramic Workcenter II
Tommerup Ceramic Workcenter IIGunnar Jakobsen m.fl.
489,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Tommerup Ceramic Workcenter II

Mere om Gunnar Jakobsen

Gunnar Jakobsen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jakobsen.
Bøgerne fra Gunnar Jakobsen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Johannes Ewald: De Fremmede" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for pædagogik og psykologi - "Opfattelsen af mennesket i Poul Martin Møllers "Strøtanker"" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Dorte Karrebæk og bogen" udgivet af Vandkunsten - "Tommerup Ceramic Workcenter II" udgivet af Wunderbuch - "Tommerup keramiske værksted" udgivet af Wunderbuch¤CLAY Keramikmuseum Danmark - "Dansk keramisk bibliografi" udgivet af Høst - "Spang Olsen og bogen" udgivet af Høst & Søn - "Dansk keramisk bibliografi" udgivet af Vandkunsten

Bøger af Gunnar Jakobsen

Gunnar Jakobsen har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Gunnar Jakobsen kommer i flere formater. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gunnar Jakobsens "Johannes Ewald: De Fremmede"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Gunnar Jakobsen. Det er Danmarks Lærerhøjskole, Institut for pædagogik og psykologi, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Gunnar Jakobsen "Opfattelsen af mennesket i Poul Martin Møllers "Strøtanker""

Endnu en af Gunnar Jakobsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Danmarks Lærerhøjskole.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Jakobsen