Bog & idéGunnar Lind Haase Svendsen

Bøger skrevet af Gunnar Lind Haase Svendsen

Læs mere om Gunnar Lind Haase Svendsen
3 produkter
3 produkter
Social kapital
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social kapitalGunnar Lind Haase Svendsen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Social kapital
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Kontrol eller tillid?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kontrol eller tillid?Gunnar Lind Haase Svendsen
242,96 DKK
Hæftet
(1)
Kontrol eller tillid?

Mere om Gunnar Lind Haase Svendsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Gunnar Lind Haase Svendsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Svendsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kontrol eller tillid?" udgivet af Akademisk Forlag - "IFUL report Lokal centralisering" udgivet af Danish Institute of Rural Research and Development (IFUL) - "IFUL report Ildsjæle, netværk, tillid, købmandskab - og troen på, at det umulige ikke er umuligt" udgivet af Danish Institute of Rural Research and Development (IFUL) - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal - "Social kapital" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gunnar Lind Haase Svendsen

Du kan finde seks bøger af Gunnar Lind Haase Svendsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Gunnar Lind Haase Svendsen bøger i forskellige formater. Gunnar Lind Haase Svendsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gunnar Lind Haase Svendsens "Kontrol eller tillid?"

"Kontrol eller tillid?" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"IFUL report Lokal centralisering" af Gunnar Lind Haase Svendsen

Hos Bog & idé er "IFUL report Lokal centralisering" tilgængelig som spiralryg. Endnu en af Gunnar Lind Haase Svendsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Danish Institute of Rural Research and Development (IFUL).
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Lind Haase Svendsen