Bog & idéGunnar Schmidt

Bøger skrevet af Gunnar Schmidt

Læs mere om Gunnar Schmidt
1 produkter
1 produkter
Markens maskiner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Markens maskinerHans Kristian Kristensen
413,96 DKK
Paperback
(0)
Markens maskiner

Mere om Gunnar Schmidt

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Gunnar Schmidt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schmidts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markens maskiner" udgivet af SEGES - "Maskiner til markarbejde" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget

Bøger af Gunnar Schmidt

Der er to tilgængelige udgivelser af Gunnar Schmidt hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gunnar Schmidt fås i forskellige formater. Schmidts bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunnar Schmidts "Markens maskiner"

"Markens maskiner" er til salg som limryg. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Gunnar Schmidt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SEGES.

"Maskiner til markarbejde" af Gunnar Schmidt

Hos Bog & idé er "Maskiner til markarbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Schmidt