Bog & idéGunter Silva Passuni

Bøger skrevet af Gunter Silva Passuni

Læs mere om Gunter Silva Passuni
1 produkter
1 produkter
Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tiagos overdrevne og vildfarne eventyrGunter Silva Passuni
215,76 DKK
Hæftet
(1)
Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr

Mere om Gunter Silva Passuni

Der er bare én bog af Gunter Silva Passuni tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr". Den er publiceret af Editorial Aurora Boreal på dansk. "Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr" er desuden en del af serien "Roman".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr" af Gunter Silva Passuni

Hos Bog & idé er "Tiagos overdrevne og vildfarne eventyr" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Passunis serie "Roman". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Editorial Aurora Boreal.

Endnu en af Gunter Silva Passuni fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gunter Silva Passuni