Bog & idéGuntis Smidchens

Bøger skrevet af Guntis Smidchens

Læs mere om Guntis Smidchens
1 produkter
1 produkter
The power of song
The power of songGuntis Smidchens
289,95 DKK
HARDBACK
(0)
The power of song

Mere om Guntis Smidchens

Der er bare én bog af Guntis Smidchens tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "The power of song". Den er udgivet af University of Washington¤Museum Tusculanum på engelsk. "The power of song" er desuden en del af serien "New directions in Scandinavian studies".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Guntis Smidchens' "The power of song"

"The power of song" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af serien "New directions in Scandinavian studies". Det er University of Washington¤Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Smidchens, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Guntis Smidchens