Bog & idéGuri Sogn Andersen

Bøger skrevet af Guri Sogn Andersen

Læs mere om Guri Sogn Andersen
1 produkter
1 produkter
Å se en havhest dø : forestillinger og fakta om plast i havet
Å se en havhest dø : forestillinger og fakta om plast i havetGuri Sogn Andersen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Å se en havhest dø : forestillinger og fakta om plast i havet

Mere om Guri Sogn Andersen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Guri Sogn Andersen. Bogen har titlen "Å se en havhest dø : forestillinger og fakta om plast i havet". Den er udgivet af Spartacus på norsk bokmål.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Å se en havhest dø : forestillinger og fakta om plast i havet" af Guri Sogn Andersen

Det er muligt at købe Guri Sogn Andersens "Å se en havhest dø : forestillinger og fakta om plast i havet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Spartacus, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Guri Sogn Andersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Guri Sogn Andersen