Bog & idéGurid Aga Askeland (red.)

Bøger skrevet af Gurid Aga Askeland (red.)

Læs mere om Gurid Aga Askeland (red.)
1 produkter
1 produkter
Internasjonalt sosialt arbeid : innsats på andres arena
Internasjonalt sosialt arbeid : innsats på andres arenaElsa Døhlie
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Internasjonalt sosialt arbeid : innsats på andres arena

Mere om Gurid Aga Askeland (red.)

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Gurid Aga Askeland (red.). Det er "Internasjonalt sosialt arbeid : innsats på andres arena". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gurid Aga Askeland (red.)s "Internasjonalt sosialt arbeid : innsats på andres arena"

"Internasjonalt sosialt arbeid : innsats på andres arena" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.

Endnu en af Gurid Aga Askeland (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gurid Aga Askeland (red.)