Bog & idéGurli Bjørn Iversen

Bøger skrevet af Gurli Bjørn Iversen

Læs mere om Gurli Bjørn Iversen
2 produkter
2 produkter
Mosaikker til danskstudiet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mosaikker til danskstudietClaus Detlef
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Mosaikker til danskstudiet
Faktiske tekster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Faktiske teksterJane Kristensen
341,96 DKK
Indbundet
(0)
Faktiske tekster

Mere om Gurli Bjørn Iversen

Hvis du mangler en bog af Gurli Bjørn Iversen, kan du købe et stort udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Iversens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mediedidaktik" udgivet af Dansklærerforeningen - "Byggesten til danskundervisningen" udgivet af HansReitzels - "Faktiske tekster" udgivet af Gyldendal - "Byggesten til danskundervisningen" udgivet af Gyldendal - "Mosaikker til danskstudiet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gurli Bjørn Iversen

Der er fem tilgængelige bøger af Gurli Bjørn Iversen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Gurli Bjørn Iversen fås i samtlige formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mediedidaktik" af Gurli Bjørn Iversen

Det er muligt at købe Gurli Bjørn Iversens "Mediedidaktik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Gurli Bjørn Iversen "Byggesten til danskundervisningen"

"Byggesten til danskundervisningen" er til salg som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Byggesten til danskundervisningen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Gurli Bjørn Iversen