Bog & idéGurnah Abdulrazak

Bøger skrevet af Gurnah Abdulrazak

Læs mere om Gurnah Abdulrazak
3 produkter
3 produkter
By the Sea
By the SeaGurnah Abdulrazak
149,95 DKK
Paperback
(0)
By the Sea
Paradise
ParadiseAbdulrazak Gurnah
149,95 DKK
Paperback
(0)
Paradise
Gravel Heart
Gravel HeartAbdulrazak Gurnah
149,95 DKK
Paperback
(0)
Gravel Heart

Mere om Gurnah Abdulrazak

Der findes flere bøger skrevet af Gurnah Abdulrazak online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Gravel Heart" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Paradise" udgivet af Bloomsbury Publishing - "By the Sea" udgivet af Bloomsbury Publishing

Gurnah Abdulrazaks bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Gurnah Abdulrazak hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra - som paperback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Bloomsbury Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gurnah Abdulrazaks "Gravel Heart"

Det er muligt at købe Gurnah Abdulrazaks "Gravel Heart" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Bloomsbury Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Paradise" af Gurnah Abdulrazak

"Paradise" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Bloomsbury Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Gurnah Abdulrazak