Bog & idéGuy Debord

Bøger skrevet af Guy Debord

Læs mere om Guy Debord
2 produkter
2 produkter
Det spektakulære samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det spektakulære samfundGuy Debord
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Det spektakulære samfund
Panegyrik
BOEGERTILSTAERKPRIS
PanegyrikGuy Debord
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Panegyrik

Mere om Guy Debord

Der er mange bøger af Guy Debord til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Debords nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Panegyrik" udgivet af Antipyrine - "Det spektakulære samfund" udgivet af Aleatorik & Antipyrine - "Situationistisk Revolution 1 — 3" udgivet af After Hand Archive

Mere om Guy Debords bøger

Du kan købe tre bøger af Guy Debord her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Debords bøger som hæftet. Bøgerne af Debord er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Guy Debords "Panegyrik"

"Panegyrik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Guy Debord "Det spektakulære samfund"

Hos Bog & idé er "Det spektakulære samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aleatorik & Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Guy Debord