Bog & idéHelle Vibeke Andersen

Bøger skrevet af Helle Vibeke Andersen

Læs mere om Helle Vibeke Andersen
3 produkter
3 produkter
Anvisning 241: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger
Anvisning 241: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygningerHelle Vibeke Andersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 241: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger
Anvisning 268: PCB i bygninger
Anvisning 268: PCB i bygningerHelle Vibeke Andersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 268: PCB i bygninger
Anvisning 268: PCB i bygninger
PCB i bygninger – afhjælpning, renovering og nedrivningHelle Vibeke Andersen
216,95 DKK
EBOG
(0)
PCB i bygninger – afhjælpning, renovering og nedrivning

Mere om Helle Vibeke Andersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Helle Vibeke Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "PCB i bygninger – afhjælpning, renovering og nedrivning" i serien "SBI-anvisning" udgivet af SBi Forlag - "PCB i bygninger - afhjælpning, renovering og nedrivning" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Renovering af bygninger med PCB" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Renovering af bygninger med PCB" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Renovering af bygninger med PCB" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger skrevet af Helle Vibeke Andersen

Der er ti tilgængelige bøger af Helle Vibeke Andersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Helle Vibeke Andersen fås i forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"PCB i bygninger – afhjælpning, renovering og nedrivning" af Helle Vibeke Andersen

Det er muligt at købe Helle Vibeke Andersens "PCB i bygninger – afhjælpning, renovering og nedrivning" som ebog. Med "PCB i bygninger – afhjælpning, renovering og nedrivning" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "SBI-anvisning". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SBi Forlag.

Helle Vibeke Andersen "PCB i bygninger - afhjælpning, renovering og nedrivning"

Hos Bog & idé er "PCB i bygninger - afhjælpning, renovering og nedrivning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Andersens serie "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Vibeke Andersen