Bog & idéI samarbejde med Tonny Vorm

Bøger skrevet af I samarbejde med Tonny Vorm

Læs mere om I samarbejde med Tonny Vorm
2 produkter
2 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om I samarbejde med Tonny Vorm

Der findes flere forskellige bøger skrevet af I samarbejde med Tonny Vorm til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vorm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker " i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

I samarbejde med Tonny Vorms bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af I samarbejde med Tonny Vorm hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Vorms bøger kommer i forskellige formater. Vorms bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

I samarbejde med Tonny Vorms "Sort kaffe & hvide sokker"

Hos Bog & idé er "Sort kaffe & hvide sokker" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af Vorms serie "Sort kaffe og hvide sokker". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Sort kaffe & hvide sokker" af I samarbejde med Tonny Vorm

Hos Bog & idé er "Sort kaffe & hvide sokker" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Sort kaffe & hvide sokker" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Sort kaffe og hvide sokker". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
I samarbejde med Tonny Vorm