Bog & idéIain Ashman

Bøger skrevet af Iain Ashman

Læs mere om Iain Ashman
1 produkter
1 produkter
Make this Viking Settlement
Make this Viking SettlementIain Ashman
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Make this Viking Settlement

Mere om Iain Ashman

Der er blot én bog af Iain Ashman tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Make this Viking Settlement". Det er Usborne Publishing, der har udgivet den på engelsk. "Make this Viking Settlement" er desuden udgivet i serien "Usborne cut-out models".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Make this Viking Settlement" af Iain Ashman

"Make this Viking Settlement" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Ashmans serie "Usborne cut-out models". Det er Usborne Publishing, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ashman, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Iain Ashman