Bog & idéIan Clarke

Bøger skrevet af Ian Clarke

Læs mere om Ian Clarke
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & cultureIan Clarke
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture

Mere om Ian Clarke

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Ian Clarke, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Clarke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Bøger skrevet af Ian Clarke

Du kan bestille to bøger af Ian Clarke her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Clarkes bøger som hæftet. Clarkes bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Kuperard.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture" af Ian Clarke

Det er muligt at købe Ian Clarkes "Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Ian Clarke "Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture"

Det er muligt at købe Ian Clarkes "Culture Smart Uganda: The essential guide to customs & culture" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Clarkes serie "Culture Smart". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.
Detaljer
Fulde navn:
Ian Clarke