Bog & idéIb Lucas

Bøger skrevet af Ib Lucas

Læs mere om Ib Lucas
10 produkter
10 produkter
Silhuetter
SilhuetterIb Lucas
69,95 DKK
e-bog
(0)
Silhuetter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieMartin Zerlang
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Maskepi
MaskepiIb Lucas
69,95 DKK
EBOG
(0)
Maskepi
Manden på tapetet
Manden på tapetetIb Lucas
99,95 DKK
EBOG
(0)
Manden på tapetet
Når virkeligheden flimrer
Når virkeligheden flimrerIb Lucas
69,00 DKK
EBOG
(0)
Når virkeligheden flimrer
Det rene selvmord
Det rene selvmordIb Lucas
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det rene selvmord
Lystens labyrinter
Lystens labyrinterIb Lucas
69,00 DKK
e-bog
(0)
Lystens labyrinter
Aftalt spil
Aftalt spilIb Lucas
79,95 DKK
EBOG
(0)
Aftalt spil
Playback
PlaybackIb Lucas
69,95 DKK
EBOG
(0)
Playback
Aftalt spil
STREAM
Aftalt spilIb Lucas
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Aftalt spil

Mere om Ib Lucas

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Ib Lucas. På listen nedenfor har du Lucas' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det rene selvmord" udgivet af SAGA Egmont - "Aftalt spil" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Maskepi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lystens labyrinter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Playback" udgivet af Saga - "Aftalt spil" udgivet af Saga - "Når virkeligheden flimrer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lystens labyrinter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Silhuetter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Maskepi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Manden på tapetet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Playback" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Aftalt spil" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal

Ib Lucas' bøger

Der er 14 tilgængelige bogudgivelser af Ib Lucas hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Ib Lucas bøger i udvalgte formater. Lucas' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ib Lucas' "Det rene selvmord"

"Det rene selvmord" er tilgængelig online som ebog. Med "Det rene selvmord" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Aftalt spil" af Ib Lucas

Hos Bog & idé er "Aftalt spil" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Aftalt spil" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Lucas