Bog & idéIb Østergaard Rasmussen

Bøger skrevet af Ib Østergaard Rasmussen

Læs mere om Ib Østergaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Atlasøvelser B til Nyt GO Atlas
Atlasøvelser B til Nyt GO AtlasIb Østergaard Rasmussen
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Atlasøvelser B til Nyt GO Atlas

Mere om Ib Østergaard Rasmussen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Ib Østergaard Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Atlasøvelser" udgivet af Geografforlaget - "Atlasøvelser B til Nyt GO Atlas - Klassesæt m. 25 stk." i serien "GO ATtlas" udgivet af GO Forlag - "Atlasøvelser A til Nyt GO Atlas - Klassesæt " i serien "GO Atlas" udgivet af GO Forlag - "Atlasøvelser B til Nyt GO Atlas" udgivet af GO Forlag

Bøger af Ib Østergaard Rasmussen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Ib Østergaard Rasmussen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Rasmussens bøger kommer i flere forskellige formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Atlasøvelser" af Ib Østergaard Rasmussen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rasmussen, kan du godt glæde dig. Det er Geografforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Atlasøvelser B til Nyt GO Atlas - Klassesæt m. 25 stk." af Ib Østergaard Rasmussen

Hos Bog & idé er "Atlasøvelser B til Nyt GO Atlas - Klassesæt m. 25 stk." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rasmussens serie "GO ATtlas". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Østergaard Rasmussen