Bog & idéIb Søndergaard

Bøger skrevet af Ib Søndergaard

Læs mere om Ib Søndergaard
1 produkter
1 produkter
Immunforsvar
BOEGERTILSTAERKPRIS
ImmunforsvarIb Søndergaard
224,96 DKK
(1)
Immunforsvar

Mere om Ib Søndergaard

Der findes en del bøger fra Ib Søndergaard online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Søndergaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Immunforsvar" udgivet af Akademisk Forlag - "The Immune System" udgivet af Biolearning Publishing - "Immunforsvar" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Ib Søndergaard

Der er tre tilgængelige bøger af Ib Søndergaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Søndergaards bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Søndergaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Immunforsvar" af Ib Søndergaard

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Søndergaard, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"The Immune System" af Ib Søndergaard

Hos Bog & idé er "The Immune System" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Biolearning Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Søndergaard