Bog & idéIben Bredahl Jessen

Bøger skrevet af Iben Bredahl Jessen

Læs mere om Iben Bredahl Jessen
1 produkter
1 produkter
Medieæstetik
MedieæstetikIben Bredahl Jessen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Medieæstetik

Mere om Iben Bredahl Jessen

Hvis du søger en bog skrevet af Iben Bredahl Jessen, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Jessen .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medieæstetik" i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Reklame" i serien "MÆRKK - æstetik og kommunikation" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Iben Bredahl Jessen

Iben Bredahl Jessen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Iben Bredahl Jessen fås i flere formater. Bøgerne af Jessen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Iben Bredahl Jessens "Medieæstetik"

Det er muligt at købe Iben Bredahl Jessens "Medieæstetik" som ebog. "Medieæstetik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Jessen s serie "MÆRKK - æstetik og kommunikation". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

Iben Bredahl Jessen "Reklame"

Hos Bog & idé er "Reklame" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Jessen s serie "MÆRKK - æstetik og kommunikation". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Bredahl Jessen