Bog & idéIbi-Pippi

Bøger skrevet af Ibi-Pippi

Læs mere om Ibi-Pippi
1 produkter
1 produkter
Borderline/blues
BOEGERTILSTAERKPRIS
Borderline/bluesIbi-Pippi
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Borderline/blues

Mere om Ibi-Pippi

Der findes mange bøger af Ibi-Pippi online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du -s seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pan og pindprinsen" udgivet af mellemgaard - "Prol!" udgivet af Fimbul

Bøger af Ibi-Pippi

Ibi-Pippi har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra - fås blot som hardback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pan og pindprinsen" af Ibi-Pippi

Hos Bog & idé er "Pan og pindprinsen" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Ibi-Pippi "Prol!"

"Prol!" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Fimbul, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ibi-Pippi