Bog & idéIda Hammen

Bøger skrevet af Ida Hammen

Læs mere om Ida Hammen
1 produkter
1 produkter
Interview med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interview med børnDina Danielsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Interview med børn

Mere om Ida Hammen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ida Hammen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hammen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efterværn - støtte til tidligere anbragte unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Sammenbrud i anbringelser af unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Interview med børn" udgivet af Gyldendal - "ADHD-indsatser" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Bøger skrevet af Ida Hammen

Ida Hammen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Ida Hammen bøger i samtlige formater. Hammens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Efterværn - støtte til tidligere anbragte unge" af Ida Hammen

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Ida Hammen. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sammenbrud i anbringelser af unge" af Ida Hammen

Endnu en af Ida Hammen skønne bøger, som er værd at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Hammen