Bog & idéIda Hamre

Bøger skrevet af Ida Hamre

Læs mere om Ida Hamre
1 produkter
1 produkter
Under verden
KUNGLSLEVERING
Under verdenIda Hamre
159,95 DKK
Paperback
(0)
Under verden

Mere om Ida Hamre

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Ida Hamre. På listen nedenfor har du Hamres seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturhistorier" udgivet af Forfatterforlaget Attika - "Tværæstetisk læring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Tværæstetisk læring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "I Det Fri" udgivet af Ravnerock - "Tværæstetisk læring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets

Ida Hamres bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Ida Hamre hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Hamres bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Hamre er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ida Hamres "Naturhistorier"

Hos Bog & idé er "Naturhistorier" tilgængelig som limryg. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hamre, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterforlaget Attika.

"Tværæstetisk læring" af Ida Hamre

Hos Bog & idé er "Tværæstetisk læring" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Hamre, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Hamre