Bog & idéIda Haugsted

Bøger skrevet af Ida Haugsted

Læs mere om Ida Haugsted
2 produkter
2 produkter
Hippodamos fra Milet
Hippodamos fra MiletIda Haugsted
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hippodamos fra Milet
Flådens leje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flådens lejeIda Haugsted
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Flådens leje

Mere om Ida Haugsted

Der findes forskellige bøger skrevet af Ida Haugsted online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Haugsted.
Bøgerne fra Ida Haugsted findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flådens leje" udgivet af Gyldendal - "NYBODER" udgivet af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck - "Frederik VI’s dessertstel" udgivet af Slots- og Ejendomsstyrelsen¤i kommission hos Nyt Nordisk Forlag - "Arkitekten Christian Hansen" udgivet af Bogværket - "Tryllehaven Tivoli " udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Ida Haugsted

Der er fem tilgængelige udgivelser af Ida Haugsted hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Haugsted som indbundet. Haugsteds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flådens leje" af Ida Haugsted

"Flådens leje" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ida Haugsted "NYBODER"

"NYBODER" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Haugsted