Bog & idéIda Hegazi Høyer

Bøger skrevet af Ida Hegazi Høyer

Læs mere om Ida Hegazi Høyer
1 produkter
1 produkter
Kirurgen
KirurgenIda Hegazi Høyer
299,95 DKK
Paperback
(0)
Kirurgen

Mere om Ida Hegazi Høyer

Der findes en del bøger fra Ida Hegazi Høyer tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Høyer.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ida Hegazi Høyers bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ene: skissen : roman" udgivet af Tiden Norsk Forlag - "Ene: skissen : roman" udgivet af Tiden Norsk Forlag - "Fortællingen om øde " i serien "Metamorphosis-serien" udgivet af Silkefyret

Bøger af Ida Hegazi Høyer

Ida Hegazi Høyer har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Ida Hegazi Høyer bøger i samtlige formater. Ida Hegazi Høyer bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ene: skissen : roman" af Ida Hegazi Høyer

Det er muligt at købe Ida Hegazi Høyers "Ene: skissen : roman" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Tiden Norsk Forlag.

Ida Hegazi Høyer "Ene: skissen : roman"

Hos Bog & idé er "Ene: skissen : roman" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Tiden Norsk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Hegazi Høyer