Bog & idéIda Hoeck

Bøger skrevet af Ida Hoeck

Læs mere om Ida Hoeck
2 produkter
2 produkter
Den nødvendige etik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den nødvendige etikEsben Høgh
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den nødvendige etik
Fører din ledelse til velfærd?
Fører din ledelse til velfærd?Ida Hoeck
359,95 DKK
EBOG
(0)
Fører din ledelse til velfærd?

Mere om Ida Hoeck

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Ida Hoeck. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hoeck.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den nødvendige etik" udgivet af Gyldendal - "Fører din ledelse til velfærd?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fører din ledelse til velfærd?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Ida Hoecks bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ida Hoeck hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ida Hoeck kommer i flere formater. Bøgerne af Hoeck er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den nødvendige etik" af Ida Hoeck

"Den nødvendige etik" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fører din ledelse til velfærd?" af Ida Hoeck

Det er muligt at købe Ida Hoecks "Fører din ledelse til velfærd?" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Hoeck, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Hoeck