Bog & idéIda Jessen

Bøger skrevet af Ida Jessen

Læs mere om Ida Jessen
2 produkter
2 produkter
Ramt af ingenting
STREAM
Ramt af ingentingIda Jessen
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Ramt af ingenting
Slangesmykket
STREAM
SlangesmykketIda Jessen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Slangesmykket

Mere om Ida Jessen

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Ida Jessen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jessen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slangesmykket" i serien "Troldtinden" udgivet af Klim - "Ramt af ingenting" udgivet af Gyldendal Lyd

Ida Jessens bøger

Ida Jessen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Jessens bøger som lydbog. Bøgerne af Jessen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ida Jessens "Slangesmykket"

Det er muligt at købe Ida Jessens "Slangesmykket" som lydbog. Du kan også altid have "Slangesmykket" af Ida Jessen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Troldtinden". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ida Jessen "Ramt af ingenting"

Det er muligt at købe Ida Jessens "Ramt af ingenting" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Ramt af ingenting" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Gyldendal Lyd, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Jessen