Bog & idéIda Nicolaisen

Bøger skrevet af Ida Nicolaisen

Læs mere om Ida Nicolaisen
3 produkter
3 produkter
The pastoral Tuareg, vol. I-II
The pastoral Tuareg, vol. I-IIJohannes Nicolaisen
629,95 DKK
Indbundet
(0)
The pastoral Tuareg, vol. I-II
I renernes land
BOEGERTILSTAERKPRIS
I renernes landIda Nicolaisen
224,06 DKK
Indbundet
(3)
I renernes land
Elusive Hunters
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elusive HuntersIda Nicolaisen
373,46 DKK
Indbundet
(0)
Elusive Hunters

Mere om Ida Nicolaisen

Der er flere bøger skrevet af Ida Nicolaisen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Nicolaisen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Ida Nicolaisens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I renernes land" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Elusive Hunters" i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Aarhus University Press - "The pastoral Tuareg " i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Thames and Hudson Rhodos

Ida Nicolaisens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Ida Nicolaisen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Nicolaisen fås bare som indbundet. Derudover er bøgerne fra Nicolaisen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ida Nicolaisens "I renernes land"

"I renernes land" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Ida Nicolaisen "Elusive Hunters"

Det er muligt at købe Ida Nicolaisens "Elusive Hunters" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus University Press.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Nicolaisen