Bog & idéIda Simons

Bøger skrevet af Ida Simons

Læs mere om Ida Simons
2 produkter
2 produkter
Et tåbeligt pigebarn
Et tåbeligt pigebarnIda Simons
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Et tåbeligt pigebarn
Et tåbeligt pigebarn
STREAM
Et tåbeligt pigebarnIda Simons
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Et tåbeligt pigebarn

Mere om Ida Simons

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Ida Simons. På listen nedenfor har du Simons' seneste bøger.
Bøgerne fra Ida Simons kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Et tåbeligt pigebarn" udgivet af Klim - "Et tåbeligt pigebarn" udgivet af Klim - "Vor Mitternacht" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Ida Simons

Du kan bestille tre bøger af Ida Simons her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ida Simons kommer i samtlige formater. Bøgerne af Simons er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ida Simons' "Et tåbeligt pigebarn"

Hos Bog & idé er "Et tåbeligt pigebarn" tilgængelig som lydbog. Med Ida Simons' "Et tåbeligt pigebarn" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Et tåbeligt pigebarn" af Ida Simons

Hos Bog & idé er "Et tåbeligt pigebarn" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Simons