Bog & idéIhan Haydar

Bøger skrevet af Ihan Haydar

Læs mere om Ihan Haydar
3 produkter
3 produkter
Pigen med trommestikkerne
BOEGER50SP
Pigen med trommestikkerneBirgitte Vestermark
50,00 DKK
Hæftet
(4)
Pigen med trommestikkerne
Pigen med trommestikkerne
STREAM
Pigen med trommestikkerneIhan Haydar
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Pigen med trommestikkerne
Pigen med trommestikkerne
Pigen med trommestikkerneIhan Haydar
149,95 DKK
EBOG
(3)
Pigen med trommestikkerne

Mere om Ihan Haydar

Der findes mange bøger af Ihan Haydar online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Haydars bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen med trommestikkerne" udgivet af Grønningen 1 - "Pigen med trommestikkerne" udgivet af Grønningen 1 - "Pigen med trommestikkerne" udgivet af Grønningen 1

Ihan Haydars bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ihan Haydar hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Haydars bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Haydar er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Grønningen 1.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pigen med trommestikkerne" af Ihan Haydar

Hos Bog & idé er "Pigen med trommestikkerne" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Pigen med trommestikkerne" af Ihan Haydar med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Pigen med trommestikkerne" af Ihan Haydar

Det er muligt at købe Ihan Haydars "Pigen med trommestikkerne" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Pigen med trommestikkerne" på din enhed og begynde at læse. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ihan Haydar