Bog & idéImke Rudel

Bøger skrevet af Imke Rudel

Læs mere om Imke Rudel
2 produkter
2 produkter
Alle mulige ord om heste og ponyer
Alle mulige ord om heste og ponyerImke Rudel
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Alle mulige ord om heste og ponyer
Alle mulige ord om heste og ponyer
Alle mulige ord om heste og ponyerImke Rudel
79,95 DKK
EBOG
(0)
Alle mulige ord om heste og ponyer

Mere om Imke Rudel

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Imke Rudel. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Rudel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døgnet rundt" udgivet af Lamberth - "Året rundt" udgivet af Lamberth

Mere om Imke Rudels bøger

Du kan finde to bøger af Imke Rudel her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rudels bøger fås bare som indbundet. Rudels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Lamberth.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Imke Rudels "Døgnet rundt"

"Døgnet rundt" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Året rundt" af Imke Rudel

"Året rundt" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Imke Rudel