Bog & idéIna Borstrøm Dorthe Klint Petersen

Bøger skrevet af Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen

Læs mere om Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen
2 produkter
2 produkter
Den første læsning, Fri læsning 2, Kopiark, 2.kl
Den første læsning, Fri læsning 2, Kopiark, 2.klIna Borstrøm Dorthe Klint Petersen
1629,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Den første læsning, Fri læsning 2, Kopiark, 2.kl
Den første læsning 1.kl. Lærervejledning til Bogstavbogen og Skrivebogen
Den første læsning 1.kl. Lærervejledning til Bogstavbogen og SkrivebogenIna Borstrøm Dorthe Klint Petersen
939,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Den første læsning 1.kl. Lærervejledning til Bogstavbogen og Skrivebogen

Mere om Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen, har du et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kopiark - fri læsning 2" i serien "Den første læsning" udgivet af Alinea - "Den første læsning, 1.kl. Lærervejledning til Bogstavbog og Skrivebog" udgivet af Alinea

Mere om Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersens bøger

Du kan finde to bøger af Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Petersens bøger kommer kun som spiralryg. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Alinea.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kopiark - fri læsning 2" af Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen

Det er muligt at købe Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersens "Kopiark - fri læsning 2" som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Petersen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Den første læsning". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den første læsning, 1.kl. Lærervejledning til Bogstavbog og Skrivebog" af Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen

Det er muligt at købe Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersens "Den første læsning, 1.kl. Lærervejledning til Bogstavbog og Skrivebog" som spiralryg. Endnu en af Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ina Borstrøm Dorthe Klint Petersen