Bog & idéIna Giversen

Bøger skrevet af Ina Giversen

Læs mere om Ina Giversen
1 produkter
1 produkter
Danmarks flora
Danmarks floraIna Giversen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Danmarks flora

Mere om Ina Giversen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Ina Giversen. På listen nedenfor har du Giversens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarks vilde lægeplanter" udgivet af Gyldendal - "Danmarks flora" udgivet af Gyldendal

Ina Giversens bøger

Du kan bestille to bøger af Ina Giversen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Giversen fås bare som indbundet. Giversens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ina Giversens "Danmarks vilde lægeplanter"

Det er muligt at købe Ina Giversens "Danmarks vilde lægeplanter" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Ina Giversen "Danmarks flora"

"Danmarks flora" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ina Giversen