Bog & idéIndia Grey

Bøger skrevet af India Grey

Læs mere om India Grey
7 produkter
7 produkter
Kærlighed gør blind
Kærlighed gør blindIndia Grey
29,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed gør blind
Den nat Til havets brusen Et slot ved Rivieraen
Den nat Til havets brusen Et slot ved RivieraenDani Collins
99,95 DKK
e-bog
(0)
Den nat Til havets brusen Et slot ved Rivieraen
Ægteskabets pris
Ægteskabets prisCathy Williams
99,95 DKK
e-bog
(0)
Ægteskabets pris
Emilys uskyld
Emilys uskyldIndia Grey
29,95 DKK
EBOG
(0)
Emilys uskyld
Den største sejr / Venner ... og elskende
Den største sejr / Venner ... og elskendeIndia Grey
29,95 DKK
EBOG
(0)
Den største sejr / Venner ... og elskende
Møde i Monte Carlo/Lige før og næsten... /Prinsessens bryllupsønske
Møde i Monte Carlo / Lige før og næsten... / Prinsessens bryllupsønskeIndia Grey
89,95 DKK
EBOG
(0)
Møde i Monte Carlo / Lige før og næsten... / Prinsessens bryllupsønske
Kærlighed i måneskin
Kærlighed i måneskinIndia Grey
29,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed i måneskin

Mere om India Grey

Der findes forskellige bøger skrevet af India Grey tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Grey.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Møde i Monte Carlo" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Kærlighed i måneskin" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Emilys uskyld " i serien "Julia¤Balfour søstrene" udgivet af Harlequin - "Møde i Monto Carlo" i serien "Julia" udgivet af Harlequin

Mere om India Greys bøger

India Grey har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra India Grey kommer i et udvalg af formater. Grey har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Møde i Monte Carlo" af India Grey

Det er muligt at købe India Greys "Møde i Monte Carlo" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Greys serie "Julia". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.

"Kærlighed i måneskin" af India Grey

Hos Bog & idé er "Kærlighed i måneskin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Greys serie "Julia". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
India Grey