Bog & idéInga Sørensen

Bøger skrevet af Inga Sørensen

Læs mere om Inga Sørensen
2 produkter
2 produkter
Vandforsyning
BOEGERTILSTAERKPRIS
VandforsyningHenning Karlby
539,96 DKK
(0)
Vandforsyning
Ingeniørgeologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
IngeniørgeologiInga Sørensen
314,96 DKK
(0)
Ingeniørgeologi

Mere om Inga Sørensen

Hvis du søger en bog af Inga Sørensen, finder du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ingeniørgeologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Vandforsyning" udgivet af Akademisk Forlag - "Ingeniørgeologi" udgivet af Praxis

Mere om Inga Sørensens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Inga Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Inga Sørensen bøger i et udvalg af formater. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inga Sørensens "Ingeniørgeologi"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Inga Sørensen. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Vandforsyning" af Inga Sørensen

Endnu en af Inga Sørensen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Inga Sørensen