Bog & idéInge Eidemak

Bøger skrevet af Inge Eidemak

Læs mere om Inge Eidemak
2 produkter
2 produkter
Dialyse
DialyseThomas Elung-Jensen & Marianne Rix (red.)
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Dialyse
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet

Mere om Inge Eidemak

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Inge Eidemak. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Eidemak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dialyse" udgivet af FADL - "Dialyse" udgivet af FADL - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Mere om Inge Eidemaks bøger

Inge Eidemak har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Eidemak som hæftet. Eidemaks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dialyse" af Inge Eidemak

Det er muligt at købe Inge Eidemaks "Dialyse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Inge Eidemak "Dialyse"

Hos Bog & idé er "Dialyse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Eidemak