Bog & idéInge Marie Larsen

Bøger skrevet af Inge Marie Larsen

Læs mere om Inge Marie Larsen
1 produkter
1 produkter
Da smør var guld
Da smør var guldInge Marie Larsen
217,95 DKK
EBOG
(0)
Da smør var guld

Mere om Inge Marie Larsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Inge Marie Larsen, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da smør var guld" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da smør var guld" i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da smør var guld " i serien "Beringiana" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Inge Marie Larsens bøger

Du kan finde tre bøger af Inge Marie Larsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Inge Marie Larsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Inge Marie Larsens "Da smør var guld"

Hos Bog & idé er "Da smør var guld" tilgængelig som e-bog. "Da smør var guld" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Larsens serie "Beringiana". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Da smør var guld" af Inge Marie Larsen

Hos Bog & idé er "Da smør var guld" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Da smør var guld" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Beringiana". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Marie Larsen