Bog & idéInge Mette Kirkeby

Bøger skrevet af Inge Mette Kirkeby

Læs mere om Inge Mette Kirkeby
4 produkter
4 produkter
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 259: Plejeboliger for personer med demens
Anvisning 238: Lys i daginstitutioner
Anvisning 238: Lys i daginstitutionerKatrin Barrie Larsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 238: Lys i daginstitutioner
Anvisning 212: Energieffektive skoler
Anvisning 212: Energieffektive skolerDan Hoffmeyer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 212: Energieffektive skoler
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens

Mere om Inge Mette Kirkeby

Der er en del bøger af Inge Mette Kirkeby til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kirkeby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolebiblioteket som pædagogisk servicecenter" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Plejeboliger for personer med demens" i serien "SBi-anvisning 259" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens " i serien "SBi-anvisning 263" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lys i daginstitutioner" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - detaljer og eksempler" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Plejeboliger for personer med demens - indledende spørgsmål" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet - "Renovering af almene bebyggelser" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lys i daginstitutioner" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Apropos - arkitektur, pædagogik og sundhed" udgivet af Kunstakademiets Arkitektskole - "Skolen finder sted" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut¤Arkitektskolen Aarhus¤Kungliga Tekniska högskolan - "Energieffektive skoler" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Mere om Inge Mette Kirkebys bøger

Du kan finde 11 bøger af Inge Mette Kirkeby her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Inge Mette Kirkeby bøger i flere formater. Kirkeby har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inge Mette Kirkebys "Skolebiblioteket som pædagogisk servicecenter"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Inge Mette Kirkeby. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Universitet.

Inge Mette Kirkeby "Plejeboliger for personer med demens"

Hos Bog & idé er "Plejeboliger for personer med demens" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Kirkebys serie "SBi-anvisning 259". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Mette Kirkeby