Bog & idéInge Olsen

Bøger skrevet af Inge Olsen

Læs mere om Inge Olsen
7 produkter
7 produkter
Farmakologi - Hånden på hjertet
Farmakologi - Hånden på hjertetSusanne Piilgaard Hallin
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Farmakologi - Hånden på hjertet
Lægemiddelregning
LægemiddelregningSonja Bek
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Lægemiddelregning
Farmakologi og medicinhåndtering (ssa) (med iBog)
Farmakologi og medicinhåndtering (ssa) (med iBog)Susanne Piilgaard Hallin
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Farmakologi og medicinhåndtering (ssa) (med iBog)
Farmakologi og medicinhåndtering (SSA) (uden iBog)
Farmakologi og medicinhåndtering (SSA) (uden iBog)Ann-Mette Kiel
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Farmakologi og medicinhåndtering (SSA) (uden iBog)
Farmakologi og medicinhåndtering (SSA) (med iBog)
Farmakologi og medicinhåndtering (SSA) (med iBog)Ann-Mette Kiel
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Farmakologi og medicinhåndtering (SSA) (med iBog)
Farmakologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
FarmakologiSonja Bek
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Farmakologi
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor

Mere om Inge Olsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Inge Olsen. På listen nedenfor har du Olsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lægemiddelregning" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Medicinske fag" i serien "Social- og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard - "Lægemiddellære" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard Danmark i et samarbejde med Danmarks Apotekerforenings Kursusejendom - "Håndbog i lægemidler" udgivet af Munksgaard - "Lægemiddelregning" udgivet af Gyldendal - "Somatisk sygdomslære og farmakologi" udgivet af Munksgaard - "Håndbog i lægemidler" udgivet af Munksgaard - "Farmakologi og medicinhåndtering (ssa)" i serien "Sosuserien" udgivet af Gyldendal - "Lægemiddelregning" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i lægemidler" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Mødet mellem ånd og stof" i serien "Den ny tids visdom" udgivet af Sirius Star - "Primærsektor" udgivet af Gyldendal - "Visdom i tanke og handling" i serien "Den ny tids visdom" udgivet af Sirius Star - "Viden som indre erkendelser" i serien "Den ny tids visdom" udgivet af Sirius Star - "Indsigt i Den Ny Tids impulser" i serien "Den ny tids visdom" udgivet af Sirius Star - "Ernæring, sundhed og sygdom" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Farmakologi" udgivet af Gyldendal - "Skolesundhedsarbejde" udgivet af Munksgaard - "Lad solen bryde frem" udgivet af Sirius Star - "De 7 himmeluniverser" i serien "Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Mesterbudskaber i vor tid" i serien "Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Guddommelig indsigt" i serien "Grevens bog til den ny tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Guddommelige sandhedsværdier" i serien "Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Forvandlingens Tid" i serien "Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Hierarkiet og de indre lysverdener" i serien "Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Aktiv handlen i det guddommelige kærlighedslys" i serien "Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker" udgivet af Sirius Star - "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "Medicinregning" udgivet af Munksgaard
Og andre bogudgivelser fra Inge Olsen som også tilbydes her hos Bog & idé.

Bøger skrevet af Inge Olsen

Der er 33 tilgængelige bogudgivelser af Inge Olsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Inge Olsen fås i samtlige formater. Inge Olsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inge Olsens "Lægemiddelregning"

Det er muligt at købe Inge Olsens "Lægemiddelregning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Inge Olsen "Farmakologi - Hånden på hjertet"

"Farmakologi - Hånden på hjertet" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Hånden på hjertet". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Olsen