Bog & idéInge Voldsgaard

Bøger skrevet af Inge Voldsgaard

Læs mere om Inge Voldsgaard
1 produkter
1 produkter
Praktisk gerontopsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk gerontopsykiatriGitte Lang
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk gerontopsykiatri

Mere om Inge Voldsgaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Inge Voldsgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Voldsgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geriatri" udgivet af Munksgaard - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Praktisk gerontopsykiatri" udgivet af Gyldendal

Mere om Inge Voldsgaards bøger

Inge Voldsgaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Inge Voldsgaard bøger i forskellige formater. Voldsgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Inge Voldsgaards "Geriatri"

Hos Bog & idé er "Geriatri" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Geriatri" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Inge Voldsgaard "Geriatri"

Det er muligt at købe Inge Voldsgaards "Geriatri" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Inge Voldsgaard