Bog & idéIngeborg Bachmann

Bøger skrevet af Ingeborg Bachmann

Læs mere om Ingeborg Bachmann
8 produkter
8 produkter
Malina
BOEGERTILSTAERKPRIS
MalinaIngeborg Bachmann
248,96 DKK
Hæftet
(7)
Malina
Malina
MalinaIngeborg Bachmann
119,95 DKK
EBOG
(7)
Malina
Franzas bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franzas bogIngeborg Bachmann
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Franzas bog
Kriegstagebuch
KriegstagebuchIngeborg Bachmann
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Kriegstagebuch
Malina
STREAM
MalinaIngeborg Bachmann
119,95 DKK
Lydbog
(7)
Malina
Min blege bror
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min blege brorIlse Aichinger
190,86 DKK
Hardback
(2)
Min blege bror
Det tredivte år
Det tredivte årIngeborg Bachmann
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Det tredivte år
Krigsdagbog
KrigsdagbogIngeborg Bachmann
199,95 DKK
Indbundet
(7)
Krigsdagbog

Mere om Ingeborg Bachmann

Der er en del bøger fra Ingeborg Bachmann tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bachmanns seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Askelæber og æternætter/Kast din angst op i luften" udgivet af Forlaget Em - "Malina" udgivet af Forlaget Grif - "Hjertetid " i serien "Store fortællere i lommeformat" udgivet af Vandkunsten - "Min blege bror" udgivet af Sisyfos - "Simultan" i serien "Fortællinger" udgivet af Vandkunsten

Mere om Ingeborg Bachmanns bøger

Du kan bestille fem bøger af Ingeborg Bachmann her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bachmanns bøger fås i et udvalg af formater. Ingeborg Bachmann bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ingeborg Bachmanns "Askelæber og æternætter/Kast din angst op i luften"

"Askelæber og æternætter/Kast din angst op i luften" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Em.

Ingeborg Bachmann "Malina"

"Malina" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Grif, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingeborg Bachmann