Bog & idéIngeborg Thaanum

Bøger skrevet af Ingeborg Thaanum

Læs mere om Ingeborg Thaanum
2 produkter
2 produkter
Det er den anden der har set os
Det er den anden der har set osIngeborg Thaanum
69,95 DKK
e-bog
(0)
Det er den anden der har set os
Endnu en skygge på vej over loftet
Endnu en skygge på vej over loftetIngeborg Thaanum
109,95 DKK
e-bog
(0)
Endnu en skygge på vej over loftet

Mere om Ingeborg Thaanum

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ingeborg Thaanum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Thaanums bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Endnu en skygge på vej over loftet" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Endnu en skygge på vej over loftet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det er den anden der har set os" udgivet af mellemgaard

Mere om Ingeborg Thaanums bøger

Ingeborg Thaanum har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ingeborg Thaanum kommer i flere forskellige formater. Thaanums bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingeborg Thaanums "Endnu en skygge på vej over loftet"

"Endnu en skygge på vej over loftet" er til salg som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Endnu en skygge på vej over loftet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Ingeborg Thaanum "Endnu en skygge på vej over loftet"

"Endnu en skygge på vej over loftet" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingeborg Thaanum