Bog & idéIngeborg Vagt

Bøger skrevet af Ingeborg Vagt

Læs mere om Ingeborg Vagt
1 produkter
1 produkter
Der var engang - 80’erne
Der var engang - 80'erneIngeborg Vagt
99,95 DKK
e-bog
(0)
Der var engang - 80'erne

Mere om Ingeborg Vagt

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Ingeborg Vagt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vagt.
Bøgerne fra Ingeborg Vagt tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Feis fristelser" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Der var engang en barndom" udgivet af Mellemgaard - "Der var engang - 80'erne" udgivet af mellemgaard - "Der var engang - 80'erne" udgivet af Mellemgaard - "Wie du nicht Dänisch lernen solltest" udgivet af Bollerup Boghandel - "Gelébarnet" udgivet af Prudentia

Mere om Ingeborg Vagts bøger

Ingeborg Vagt har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ingeborg Vagt kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Vagt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Feis fristelser" af Ingeborg Vagt

Det er muligt at købe Ingeborg Vagts "Feis fristelser" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ingeborg Vagt "Der var engang en barndom"

Det er muligt at købe Ingeborg Vagts "Der var engang en barndom" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Der var engang en barndom" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingeborg Vagt