Bog & idéInger Birthe Bjørnlund

Bøger skrevet af Inger Birthe Bjørnlund

Læs mere om Inger Birthe Bjørnlund
2 produkter
2 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Fysioterapeutisk undersøgelse
Fysioterapeutisk undersøgelsePer Lind
359,95 DKK
Bog
(0)
Fysioterapeutisk undersøgelse

Mere om Inger Birthe Bjørnlund

Inger Birthe Bjørnlund har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bjørnlunds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering " i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Inger Birthe Bjørnlund

Du kan bestille fire bøger af Inger Birthe Bjørnlund her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Inger Birthe Bjørnlund kan købes i flere forskellige formater. Bjørnlund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger Birthe Bjørnlunds "Fysioterapeutisk undersøgelse"

Hos Bog & idé er "Fysioterapeutisk undersøgelse" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bjørnlund, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Basisbog i fysioterapi" af Inger Birthe Bjørnlund

Det er muligt at købe Inger Birthe Bjørnlunds "Basisbog i fysioterapi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Birthe Bjørnlund