Bog & idéInger Dübeck

Bøger skrevet af Inger Dübeck

Læs mere om Inger Dübeck
1 produkter
1 produkter
De elendige
De elendigeInger Dübeck
249,95 DKK
EBOG
(0)
De elendige

Mere om Inger Dübeck

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Inger Dübeck. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dübecks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De elendige" i serien "Bibliotek for ret og kultur" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "De Elendige" i serien "Bibliotek for ret og kultur" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kvinder, familie og formue " udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Inger Dübeck

Du kan købe tre bøger af Inger Dübeck her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Dübecks bøger fås i et udvalg af formater. Dübecks bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De elendige" af Inger Dübeck

Det er muligt at købe Inger Dübecks "De elendige" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Dübeck, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Bibliotek for ret og kultur". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Inger Dübeck "De Elendige"

Hos Bog & idé er "De Elendige" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Bibliotek for ret og kultur". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Dübeck