Bog & idéInger Glavind Bo

Bøger skrevet af Inger Glavind Bo

Læs mere om Inger Glavind Bo
6 produkter
6 produkter
Følelsernes sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Følelsernes sociologiInger Glavind Bo
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Følelsernes sociologi
Socialpsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialpsykologiInger Glavind Bo
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi
At tænke socialpsykologisk
At tænke socialpsykologiskInger Glavind Bo
289,95 DKK
Hæftet
(0)
At tænke socialpsykologisk
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog

Mere om Inger Glavind Bo

Der findes flere forskellige bøger fra Inger Glavind Bo tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Følelsernes sociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Narrativ forskning " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Hverdagslivets følelser" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Det sker ikke for mig" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal - "At tænke socialpsykologisk" udgivet af Akademisk - "Når livet gør ondt" udgivet af Frydenlund

Inger Glavind Bos bøger

Inger Glavind Bo har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Inger Glavind Bo kan købes i udvalgte formater. Inger Glavind Bo bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sociologiens problemer - en grundbog" af Inger Glavind Bo

Det er muligt at købe Inger Glavind Bos "Sociologiens problemer - en grundbog" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Følelsernes sociologi" af Inger Glavind Bo

Hos Bog & idé er "Følelsernes sociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Bos serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Glavind Bo