Bog & idéInger Hee

Bøger skrevet af Inger Hee

Læs mere om Inger Hee
1 produkter
1 produkter
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor

Mere om Inger Hee

Du kan kun købe en enkelt bog af Inger Hee her hos Bog & idé. Bogen hedder "Primærsektor". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Primærsektor" af Inger Hee

Hos Bog & idé er "Primærsektor" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hee, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Hee