Bog & idéInger Jensen

Bøger skrevet af Inger Jensen

Læs mere om Inger Jensen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori

Mere om Inger Jensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Inger Jensen. På listen nedenfor har du Jensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompetence - i et organisatorisk perspektiv" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal

Inger Jensens bøger

Du kan bestille to bøger af Inger Jensen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Inger Jensen bøger i samtlige formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompetence - i et organisatorisk perspektiv" af Inger Jensen

Hos Bog & idé er "Kompetence - i et organisatorisk perspektiv" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Inger Jensen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.

"Klassisk og moderne psykologisk teori" af Inger Jensen

"Klassisk og moderne psykologisk teori" kan købes som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Jensen